A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Творчество без граници!     Творчество без граници!

     Националният конкурс за детска рисунка " Вълшебният свят на Родопите " и  Националният конкурс за фотография " Фотоприказки " излъчиха  победителите си в проведеното за 13 та поредна година съревнование . Конкурсите се провеждат в рамките на Националнен празник на детското изкуство " Вълшебният свят на Родопите - Кърджали - 2020 ".

     Празникът е включен в Националния календар за изяви по интереси на МОН. Организатори на проявата са Министерството на образованието и науката , Национален дворец на децата, Регионално управление на образованието , Община Кърджали и ОДК гр. Кърджали.

     В Националния конкурс за детска рисунка " Вълшебният свят на Родопите " участваха общо 1180 рисунки. Джерен Метинова Сарахмедова/ 13г/ , представител на Школата по изобразително изкуство към ЦПЛР-ОДК гр. Ардино с ръководител Мюзейен Юсуфова спечели трета награда във втора възрастова група. 

     В Националния конкурс за фотография " Фотоприказки " Школата по изобразително изкуство участва за първи път  , наред с други 646 фотографии. Снимката на Ебру Ерол Делиюсеин /11г./. спечели поощрителна награда в първа възрастова група. 

      Малките таланти на ЦПЛР-ОДК гр. Ардино доказаха , че дори и в пандемична обстановка  за желанието и изкуството граници няма .

 

Клуб " Млад журналист "

ръководител Дамла Йорданова


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития