A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

АРДИНСКА ГРУПА НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА МЕСТНАТА БОЛНИЦААРДИНСКА ГРУПА НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА МЕСТНАТА БОЛНИЦАГрупа от 18 ардинчани, които живеят и работят в Англия, Германия и България, направи дарение от специализирани предпазни средства за защита от COVID-19 на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино. Хората с добри сърца са докарали със собствен транспорт в болницата 4000 броя ръкавици, 8 предпазни шлема за лице, 25 многократни маски, 20 предпазни екипи, кислороден концентратор, пациентен монитор, термометър безконтактен, както и 30 броя спален комплект на обща стойност 7 170 лв.
„С този скромен благороден жест искаме да уверим екипа на лечебното заведение, че сме с тях. Нашите сърца винаги са в родния ни край и искаме да помогнем на хората в труден за целия свят момент. Дарението ни нека бъде в помощ на лекарите и целия медицински екип на болницата, които пазят живота на хората“, заявиха хората от Ардинско с добри сърца.
Дарението бе прието от управителя на здравното заведение д-р Гюнер Осман. От свое име и от името на цялото ръководство на МБАЛ – Ардино той изказва своята огромна благодарност към групата, която показва своята съпричастност към лечебното заведение в борбата с коронавирусната инфекция. „Благодарим ви за подкрепата. Ситуацията е тежка за всички ни, но когато си помагаме, успяваме да я преодолеем по-лесно. Надяваме се този труден период на изпитание да приключи добре за всички нас!“, заяви д-р Осман.

Ето и имената на ардинчаните с добри сърца:
1. Алдин Мехмед – Англия
2. Д-р Биркан Гюней – София
3. Евгин Мехмед – Ардино
4. Еркин Алиев – Кърджали
5. Ерхан Салиев – София
6. Меджит Юмеров – Германия
7. Нурай Хайрулов – Ардино
8. Нурдоан Неждетов – Англия
9. Рафет Шакиров – Ардино
10. Ремзи Аптишев – Англия
11. Севгин Мъсърлъ – София
12. Седат Юсеинов – София
13. Сезгин Реджеб – Германия
14. Сунай Юсеинов – София
15. Сюхел Хайрулов – София
16. Танер Аян – София
17. Тунио Зафер – София
18. Хюсеин Йеменджиев - Бургас‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/