A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

АРДИНСКА ИЗЯВА В НАЦИОНАЛНА УЧИТЕЛСКА СПАРТАКИАДААРДИНСКА ИЗЯВА В НАЦИОНАЛНА УЧИТЕЛСКА СПАРТАКИАДАОт 21 до 24 юни т.г. в курортен комплекс “Албена” се проведе Третата национална учителска спартакиада, организирана от Синдиката на българските учители, с участието на близо 400 учители-състезатели от 30 общини в дисциплините: плажен волейбол, тенис на маса, шахмат, дартс, стрийтбол и теглене на въже.
За първи път педагози от община Ардино взеха участие в надпреварата по плажен волейбол и тенис на маса. Това бяха Стефан Димов, Месут Хайруллов и Бахар Реджебов от СОУ “В. Левски” - Ардино и Йорданка Колева от ОбщДК - Ардино. В дисциплината тенис на маса Хайруллов и Реджебов стигнаха до четвъртфинален кръг, а Колева игра финална среща и се класира на второ място.
Изтъкнатата тенисистка в недалечното минало Йорданка Колева е амбицирана следващата година да спечели златен медал, както и да съдейства на колегите си да стегнат сплотени учителски отбори при мъже и жени в популярния в Ардино спорт - тенис на маса.

Азиз МУРАД
председател на СБУ в Ардино

От в-к „Ардински глас”‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/