A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Ардинските тенисистки за втора поредна години шампиони на България до 21 годиниАрдинските тенисистки за втора поредна години шампиони на България до 21 години

Талантливите състезателки на Спортен клуб по тенис на маса „Юнак“ (Ардино) за втора поредна година спечелиха шампионската титла на България при 21-годишните. Във финалната среща възпитаниците на треньора Бейхан Емин победиха силния отбор на домакините „Стоянстрой“ след драматичен двубой с 3:2 и спечелиха златото. На трето място се класира отборът на „Корабостроител“ (Варна).

От 10 до 14 май в Пловдив се провеждат заключителните срещи от Държавното отборно и индивидуално първенство по тенис на маса до 21 години.

В груповата фаза съставът на „Юнак“ спечели първото място, след като победи отборите на „Искър“ (Роман) и „Масов Tенис“ (Пловдив). В полуфиналния двубой ардинчанки разгромиха състава на „Две Могили“ с 3:0.

СКТМ „Юнак“ участва в надпреварата с най-добрите си тенисистки, а именно Цветелина Георгиева ,Сиделя Мутлу, Фунда Ибрямова и Дилек Юсеинова.

„Продължаваме с отличното си представяне и през този сезон. Останаха ще няколко турнири във възрастовите групи. Надявам се и там да се поздравим с успехи“, заяви треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/