A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

АСФАЛТИРАХА ПЪТЯ ЗА ЛЕВЦИ, ОТСЕЧКАТА ЩЕ СКЪСИ С 10 КМ РАЗСТОЯНИЕТО ДО КЪРДЖАЛИАСФАЛТИРАХА ПЪТЯ ЗА ЛЕВЦИ, ОТСЕЧКАТА ЩЕ СКЪСИ С 10 КМ РАЗСТОЯНИЕТО ДО КЪРДЖАЛИПътят за ардинското село Левци вече има нов асфалт. Кметът на общината Ресми Мурад извърши оглед на четири километровата отсечка, заедно с областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан, председателя на общинския съвет Сезгин Байрям и кметът на Левци Севгин Сюлейман. Присъства и кметът на Богатино Юзджан Махмуд.
Сега, пътят ще се скъси с около 10 км разстоянието между група населени места (Долно и Горно Прахово, Башево, Чернигово, Търна) и Кърджали. Проектът е финансиран със средства от Бюджета на община Ардино.
„Пътят е много хубав. Сега вече няма да обиколяме през Млечино и Горно Прахово, за да стигнем до Долно Прахово. Поздравявам ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад, че влага средства, за да подобри общинската пътна мрежа”, сподели млад водач от Долно Прахово. Той уточни, че сега повечето шофьори от региона ще предпочитат този път, за да стигнат до областния град.
От името на местните жители кметът на Левци Севгин Сюлейман изказва най-искрените си благодарности към ръководството на общината за вниманието и грижите, които полагат за благоустрояването и развитието на малките населени места.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/