A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

АСФАЛТИРАТ УДАРНО В НЯКОЛКО СЕЛА В АРДИНСКОАСФАЛТИРАТ УДАРНО В НЯКОЛКО СЕЛА В АРДИНСКОПродължава ремонтът и пълното обновяване на общинските пътища в Ардино. Кметът на общината Ресми Мурад провери лично ремонтните работи и полагането на асфалт за махала „Газлар“ към кметство Голобрад. Заедно с него бяха още областният лидер на ДПС Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, кметът на Голобрад Шабан Местанов и общинският съветник от района Шахин Байрямов.
Същевременно нова асфалтова настилка бе положена и в централната махала на село Рибарци. Ремонтните дейности на пътната артерия са финансирани от капиталовите разходи на община Ардино.
„Това е едно голямо събитие за нас. От няколко десетилетия чакахме да се асфалтират черните махленски пътища. Поздравяваме ръководството на община Ардино за това, че мисли за малките населени места“, заявиха жителите на Рибарци и махала „Газлар“.
Община Ардино продължава да прави инвестиции в малките населени места. Осигурено е редовно сметосъбиране, поставени са допълнителни контейнери на възлови места. Асфалтират се междуселищни и махленски пътища. Във всяко едно село има улично осветление.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/