A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

БЕЗПЛАТЕН КУКЛЕН СПЕКТАКЪЛ ЗАРАДВА ДЕЦАТА НА АРДИНОБЕЗПЛАТЕН КУКЛЕН СПЕКТАКЪЛ ЗАРАДВА ДЕЦАТА НА АРДИНОЗа поредна година куклен театър към Евангелската църква в Пловдив зарадва децата от Ардино с безплатни представления, игри и забавления. Днес в салона на читалище „Родопска искра” бе представен спектакълът „Приключенията на Мушитрънка”. В него се разказва за едно палаво агънце, което не иска да слуша своя пастир и разбира последствията от непокорството си. Децата с въодушевление изгледаха постановката и участваха в игрите.
„Повече от 10 години изнасяме спектакли за децата в Ардино със съдействието на читалище „Родопска искра”. Целта ни е малчуганите да бъдат запознати с добрите новини, че са много обичани и приети от Бога. В един свят на престъпление, алкохол и наркотици единственият начин да защитим децата е да сложим вярата им на здрава основа – Божият морал и божиите принципи за живот”, заяви Антония Трайкова, ръководител на детския театър.
Утре (петък) от 11 часа в салона на читалището ще бъде представен спектакълът „Палавите котараци”, а в събота – „Веселите врабчета”. Входът е свободен.
Съставът на трупата от Пловдив се състои от доброволци с различни професии – бизнесмени, юристи, учители, счетоводители, футболисти, парфюмеристи.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/