A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ БАБА ХАТИДЖЕ ЗА ЕКИПА НА БОЛНИЦАТА В АРДИНОБЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ БАБА ХАТИДЖЕ ЗА ЕКИПА НА БОЛНИЦАТА В АРДИНОМногопрофилната болница за активно лечение в Ардино и семейният лекар Кадир Мустафа получиха благодарствено писмо от 76-годишната пациентка баба Хатидже от Бял извор.
Преди няколко месец след прекаран инсулт възрастната родопчанка е постъпила в болницата с влошено здравословно състояние, благодарение на грижите на д-р Кадир Мустафа, медицинските сестри Лейля Байрамова и Рукие Исмаилова, както и екипа на Спешната медицинска помощ, тя се чувства по-добре и вече си е у дома.
„Искам да изкажа си благодарности към управителя на лечебното заведение д-р Гюнер Осман, семейния лекар Кадир Мустафа, медицинските сестри Лейля Байрамова и Рукие Исмаилова и екипа на Спешната медицинска помощ, за професионалното и човешко отношение към болните! Те са талантливи, кадърни, възпитани, способни и добри хора.Вие сте моите спасители! Благодаря Ви от сърце и душа и никога не се променяйте!
Бъдете живи, здрави и все така всеотдайни в професията си, се казва в писмото на баба Хатидже от Бял извор.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/