A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ ЗА ЕЛИФ В АРДИНОБЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ ЗА ЕЛИФ В АРДИНОФутболният отбор на СОУ „Васил Левски” от Ардино и сборен състав от града по Белите брези изиграха в четвъртък приятелска среща с благотворителна цел. Над 100 души закупиха билети и изгледаха футболния мач. Събраните средства ще бъдат дарени за лечение на 7-годишната Елиф от Ардино, която страда от тежко заболяване.
Двубоят завърши при резултат 5:4 в полза на сборния тим. Точни за победителите бяха централният нападател на „Юнак” Озан Муталибов (2 гола), общинските съветници от местния парламент Месут Хайрулов и Шахин Байрамов и Севги Зеки от ПГ „Хр.Смирненски”. Головете за СОУ „Васил Левски” реализираха Бюлент Осман, Реджеб Шакиров, Ертем Мехмед и Толга Хатип.С добрите си намеси 42-годишният вратар на сборния отбор Метин Мустафов (Матю) беше определен за играч на срещата.
Мачът беше изгледан от председател на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям, зам.кметовете Изет Шабан, Неджми Ходжов и Наско Кичуков и президента на ФК „Юнак” Джейлян Муталибов.
Инициатори на благотворителния двубой са ученическия съвети при СОУ „Васил Левски” и Професионална гимназия „Хр.Смирненски”. Младите хора обмислят да превърнат кампанията в общоградска. „Целта ни е да съберем най-много средства, с които ще помогнем на родителите на Елиф за нейното лечение. Трябва да се научим да правим добро. Призоваваме хората , които имат възможност, да помогнат с каквато сума преценят”, заявиха младите инициатори.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития