A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Благотворителна инициатива зарадва деца, настанени в семейства на близки и роднини в АрдиноБлаготворителна инициатива зарадва деца, настанени в семейства на близки и роднини в Ардино

За осма поредна година бизнесмени от Ардино зарадваха децата, настанени в семейства на близки и роднини, живеещи на територията на общината. В духа на Новогодишната традиция младежите бяха изненадани с лични подаръци и хранителни продукти за цялото семейство.

ЕТ „Ашкън” - Ашкън Али предостави богатия си асортимент от обувки и даде възможност всеки да изрази предпочитанията си. Сюлейман Исмаил от „Сузи-2011” и Фиданка Петрова от ЕТ „Йони-18” подариха качествени пижами и бельо. Захарните изделия обичайно са предоставени от „Солак – М.С.” ООД, а млечните продукти от „Перперикона“ ООД, по-известна като „Родопчанка“. Неше Исмаил от „Панорама - 2011” ЕООД осигури предпочитана марка перилни препарати.

За трета година анонимен дарител участва с парична сума, която беше изразходвана под формата на ваучери в магазин „Панорама“, откъдето младежите пазаруваха хранителни стоки.

Мариана Коджаманова-Дойновска изказва най-искрени благодарности и пожелания за здраве и просперитет на всички, с чиято помощ идеята се превърна в реалност и в традиция. „Може би най-ценното в тази инициатива е, че вече порасналите деца могат сами да направят своя избор и така емоционалните подаръци да придобият и практическа стойност. Друг важен акцент са желанието и готовността на дарителите, което още повече облагородява идеята“, сподели Дойновска.

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/