A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

БМВ се заби челно в автобус на магистрала "Тракия" край ИхтиманБМВ се заби челно в автобус на магистрала БМВ камикадзе уби на място трима души след челен удар с автобус. Зверската катастрофа стана малко преди 17 ч вчера на магистрала "Тракия" край Ихтиман.
Черното БМВ с регистрационен номер С 4711 КС се движело в посока София. Пред него пътувал микробус. Колата летеше с близо 200 км/ч. Присветна ми няколко пъти, за да се преместя в дясното платно, разказа шофьорът на микробуса. Секунди след като бусът се преместил в съседната лента, БМВ-то излетяло от шосето, преобърнало се във въздуха и след това влязло в насрещното движение. Там се забило челно в автобус, пътуващ в посока Пловдив. Колата се врязала в него, разцепила се на две и след това избухнала в пламъци. Двете жени и мъжът, които пътували в немската кола, загинали на място.
БМВ-то летеше като по филмите и падна на метри пред нас, разказа през сълзи стюардесата на рейса. Шофьорът на автобуса успял да спре возилото на метър от пропастта край магистралата. По чудо останахме живи, изплакаха хората от автобуса. Четирима от тях са ранени. Най-тежко е състоянието на шофьора на рейса, който има няколко рани от стъкла в очите. По-леко са пострадали други трима пътници, които са откарани за преглед в Окръжна болница и клиниката в Ихтиман.
Минути след катастрофата движението на магистрала "Тракия" бе блокирано. По шосето бяха пръснати части от телата на загиналите пътници в БМВ-то. Лекарите от Съдебна медицина едва разпознаха пола им. Пожарникари 3 часа събираха пръснатите по платното части от изгорялото БМВ. КАТ веднага отцепи платното по посока София, което остана затворено. Всички коли и ТИР-ове се пренасочваха по обходен маршрут.

Мария Максимова‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/