A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Десетки лекоатлети от България и Турция ще се включват в полумаратона „Ардино - Дяволски мост - Ардино“Десетки лекоатлети от България и Турция ще се включват в полумаратона „Ардино - Дяволски мост - Ардино“

Десетки маратонци от Истанбул, Измир, Бурса, София, Пловдив, Хасково, Харманли, Мадан, Златоград, Кърджали се очаква да стартират в спортния полумаратон „Ардино -Дяволски мост - Ардино“ за купата на кмета на Община Ардино. Надпреварата ще се проведе на 12 август (събота) в рамките на третото издание на „Дните на Ардино“ в следните възрастови групи: юноши и девойки от 14 до 18 години, мъже и жени над 18 години без определена горна граница. На класиралите се на първите три места във всяка възрастова група ще бъдат връчени купи и парични награди, а всички лекоатлети завършили успешно 21-километровата дистанция ще получат медали за участие. Регистрация за участие в спортния маратон може да направите на емайл ardino@abv.bg или в отдел „Образование, спорт и култура“ на телефон: 0886 441 092. Крайният срок за записване е 10 август (четвъртък).

Припомняме, че на 12 август (събота) по време на спортния полумаратон допълнително ще се проведе масов лекоатлетически крос. Участие в него могат да вземат деца до 18-годишна възраст. За призьорите (момчета и момичета) са осигурени парични награди, а за всички участници грамоти. Желаещите младежи и девойки над 18 години също могат да се включат в надпреварата, но извън класирането.

 

 

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/