A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Децата на Ардино се включиха във велопоход до Дяволския мостДецата на Ардино се включиха във велопоход до Дяволския мост

Под мотото ,,Безопасно ходене и колоездене” през уикенда в Ардино се проведе велопоход с ученици по случай  Европейската седмица на мобилността и Националния конкурс за спонсорство на общинския проект „Нестле за Живей Активно“. Организатор на спортната проява на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) в Ардино.

,,Целта на инициативата е ограничаване на   последствията от натоварения трафик, предоставяйки по-добри и екологични възможности за придвижване в градовете и извън тях. Проведена бе и  беседа  с децата - велосипедисти  с превантивна цел  - да си припомнят правилата за движение по пътищата, сигнализирането на маневрите, както и да избягват възникването на опасни ситуации и злополуки”, отбеляза Мехрибан Ардалиева, секретар на МКБППМН.

Велопоходът завърши с пикник сред природата, като за всички участници имаше храна и безалкохолни напитки, осигурени от община Ардино.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития