A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Детска градина „Брезичка“ в Ардино празнува 37 години от създаването сиДетска градина „Брезичка“ в Ардино празнува 37 години от създаването си

Детска градина  „Брезичка“ в Ардино отпразнува 37-години от създаването си под мотото „Ние децата искаме мир на земята“. Всички групи под ръководството на своите педагози подготвиха богата празнична програма. Малчуганите пяха, рецитираха и танцуваха.

„Днешният празник е ден за гордост и равносметка, ярък знак за натрупан висок професионален опит и доказателство, че работата с децата заслужава и получава необходимото внимание“, това са част от посланията на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан към децата и колектива на ДГ „Брезичка“.

В своето празнично приветствие директорът на детското заведение Къймет Мюмюн подчерта, че там където има уют, ласка и подкрепа децата израстват добри, любознателни и даровити. Тя изказа сърдечни благодарности към ръководството на община Ардино в лицето на кмета инж. Изет Шабан за постоянната подкрепа и съдействие през годините.

Детска градина „Брезичка” е открита през 1986 г., а първи директор е Мариета Евтимова.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/