A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Девойките на СКТМ „Юнак“ абсолютни шампиони на Държавното отборно и лично първенство до 21 годиниДевойките на СКТМ „Юнак“ абсолютни шампиони на Държавното отборно и лично първенство до 21 години

С шест златни и един сребърен медал се завърнаха талантливите състезателки на СКТМ „Юнак“- Ардино от Държавното отборно и индивидуално първенство по тенис на маса до 21 години, което се проведе в Пловдив. Цветелина Георгиева стана шампион в индивидуалната надпревара. Във финалната среща тя победи Калина Христова от тима на „Корабостроител“ (Варна). На двойки Цветелина в тандем със съотборничката си Сиделя Мутлу също спечелиха първото място. Във финалния мач те победиха с 3:1 двойката Калина Христова и Цвети Дакова от тима на „Корабостроител“ (Варна).

При смесените двойки Сиделя Мутлу и Йоан Величков от тима на „Дигеста“ (Дупница) също спечелиха шампионската титла. На финала те победиха Димитър Стефанов от отбора на „Комфорт“ (Варна) и Цветелина Георгиева с 3:1.

Другите две тенисистки на „Юнак“ Фунда Ибрямова и Дилек Юсеинова се наредиха сред най-добрите 32 в страната.

Припомняме, че в отборната надпревара СКТМ „Юнак“ за втора поредна година стана шампион на България.

„Резултатите показват, че за сезон 2022/2023 г. СКТМ „Юнак“ е абсолютен шампион при 21 годишните девойки. И в четирите дисциплини (отборно, индивидуално, двойки и смесени двойки) шампионската титла беше спечелена от нашите състезателки. Поздравления, момичета! Ардинчани трябва да сме повече от горди, че ги имаме тези унакални деца!“, заяви наставникът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/