A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ДГ „Слънце“ в Ардино отбеляза 51-години от създаването сиДГ „Слънце“ в Ардино отбеляза 51-години от създаването си

Празничен бе днешният ден за детска градина „Слънце“ в Ардино, а поводът за това - 51 години от нейното създаване. В двора на заведението децата изнесоха тържествен празничен концерт пред своите родители, който протече с много песни, танци, стихове, игри и веселие. Всички присъстващи на празника останаха развълнувани от таланта на малките палавници. Разбира се, както е редно на всеки рожден ден, имаше и торта за всички деца.

Приветствие към всички присъстващи на събитието бе отправено от директора на детското заведение Димитрина Александрова. „За нас, екипът на ДГ „Слънце” е чест и отговорност да бъдем част от живота Ви! Пожелавам на тези прекрасни деца, техните госпожи и на вас мили родители много здраве, много щастие и много творчески търсения и успехи. Нека с всеки изминал ден да виждаме усмихнати, доволни и щастливи деца. На педагогическия екип пожелавам да бъдат все така творящи, търсещи нови идеи и да постигат все по вече успехи с малките ни палавници. Може да сме малки, но ние вече имаме достатъчно изявени таланти от всички групи. Нашите възпитаници участват в различни конкурси и печелят награди. Пожелавам още много таланти, много награди и децата ни да израснат като едни достойни граждани. Нека и за напред да творят, да се развиват и да печелят успехи”, заяви в своето приветствие Димитрина Александрова. Тя благодари на ръководството на община Ардино и отдел „Образование, култура и спорт” за разбирането и подкрепата през годините.

ДГ „Слънце” е открита през май 1972 година. В своята 51-годишна история в предучилищното заведение са се обучавали хиляди деца на възраст от 1 до 7 години. В настоящия момент тук се възпитават 74 малчугани, разпределени в пет възрастови групи.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/