A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Дни на устойчивото отопление и строителство, 23 – 25 септември 2021 г., гр. СмолянДни на устойчивото отопление и строителство, 23 – 25 септември 2021 г., гр. Смолян

От 23-ти до 25-ти септември 2021 г. в гр. Смолян ще се проведат "Дни на устойчивото отопление и строителство“.

Програмата на събитието включва открито изложение с информационни щандове и професионални обучения , насочени към общински администрации, инвеститори, енергийни агенции, собственици на сгради, домоуправители, проектанти и строителни специалисти.

 

Събитието е със свободен достъп и е подходящо за всички, които се интересуват от възможностите за използване на устойчиви (екологични, ефективни и изгодни) алтернативи за отопление на дома, както и от технологичните иновации за проектиране и строителството на почти нулевоенергийни сгради.

 

Участниците ще имат възможност да получат безплатни консултации на място от представителите на проектите REPLACE и nZEB Roadshow, както и да разгледат конкретни технически решения от щандовете на фирмите-изложители, предлагащи екологични отоплителни решения, строителни материали и компоненти за енергийно ефективно строителство.

Включени са и демонстрации на най-новите материали, изделия и технологии.

 

Организатори са Черноморският изследователски енергиен център и Центърът за енергийна ефективност „ЕнЕфект“ , подпомогнати от проектите REPLACE и nZEB Roadshow, финансирани от програма Хоризонт 2020 на Европейския съюз. Събитието се провежда с любезната подкрепа на община Смолян.

 

Програма

????????.????????.-????????.????????.???????????????? г. /четвъртък-петък/

10:00-18:00 - Открито изложение със щандове

????Място: гр. Смолян, пл. Свобода

???? Вход свободен

 

????????.????????-????????.????????.???????????????? г. /четвъртък-събота/

10:00-19:00 ч. - Специализирани обучения (онлайн и наживо)

????Място: гр. Смолян, бул. „България“ № 12, Сесийна зала на Община Смолян и онлайн излъчване в платформата ZOOM Подробна програма за обученията: http://www.bserc.eu/fileObj.php?oid=156

???? Вход свободен с предварителна регистрация* на

https://forms.gle/hx8tWkFAm2ASeMF58

 

Има създадено събитие във Фейсбук

https://www.facebook.com/events/387535712962638.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/