A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ДОБРОВОЛЕЦЪТ ЮДЖЕЛ ОТ АРДИНО БЕ ОТЛИЧЕН ЗА ВСЕОТДАЙНОСТ И ИНИЦИАТИВНОСТДОБРОВОЛЕЦЪТ ЮДЖЕЛ ОТ АРДИНО БЕ ОТЛИЧЕН ЗА ВСЕОТДАЙНОСТ И ИНИЦИАТИВНОСТГлавна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и „Националната асоциация на Доброволците в Република България“ отличи с Грамота Юджел Шакир от Доброволно формирование „Ардино“ за проявена всеотдайност и инициативност през изминалата 2017 г.
Призът бе връчен от ръководителя на Доброволното формирование в града под Белите брези и специалист „Гражданска защита“, към Община Ардино, Ганчо Костадинов.
Юджел Шакир сподели, че е станал доброволец осъзнавайки, каква отговорност, всеотдайност и воля е необходима, за да си част от това формирование и призова повече хора да се включат в техните редици.
„Смятам, че с другите колеги от формированието сме добър екип и приемам отличието и от тяхно име. Искам да благодаря и на служителите на РСПБЗН – Ардино за тяхната подкрепа и опита, който споделиха с нас“, подчерта Юджел Шакир.
Доброволното формирование в Ардино е създадено в края на 2016 г. с цел предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и отстраняване на последствията от тях.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/