A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ДОРА ЯНКОВА ПОСЕТИ РЕСМИ МУРАДДОРА ЯНКОВА ПОСЕТИ РЕСМИ МУРАДПредседателят на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България и кмет на Смолян Дора Янкова се срещна с кмета на община Ардино Ресми Мурад. На нея присъстваха издателят на в. ”Дума” Николай Малинов, общинският съветник Димитрина Александрова и зам.-кметовете Неджми Ходжов, Наско Кичуков и Изет Шабан.
Разговорът между Янкова и Мурад бе в откровен и доброжелателен дух, изцяло посветен на очакванията на хората за решаване на техните проблеми от битов, социален, икономически характер. В хода на разговора те уеднаквиха позиции по планиране и провеждане на гъвкава политика за развиване на планинското земеделие, както и за отстояване и защита на съдбовните здравни, образователни интереси в трудните планински условия, в които се простират Ардино и Смолян.
Двамата родопски държавници изразиха готовност да утвърждават сътрудничеството и взаимодействието помежду си в полза на гражданите и развитие на общините, както подобaва на комшии.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/