A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ЕЛИЦА КАРАМИТЕВА ОТ АРДИНО ОТНОВО С МЕДАЛЕЛИЦА КАРАМИТЕВА ОТ АРДИНО ОТНОВО С МЕДАЛЗа втора поредна година 14-годишната Елица Карамитева от Школата по изобразително изкуство при Центъра за подкрепа за личностното развитие (ЦПЛР) - ОДК в Ардино спечели трето място в Националната изложба - конкурс за детска рисунка „Св. Трифон Зарезан 2017” в град Сунгурларе,
Целта на конкурса бе да съхрани и популяризира българските народни обичаи и традиции. В него участваха ученици от 7 до 18 години, разпределени в три възрастови групи: от 7 до 10 години; от 11 до 14 години; от 15 до 18 години. В изданието участваха 493 творби на ученици от 24 региона в страната.
Елица е една от активните участнички на школaта по изобразително изкуство към ЦПЛР - ОДК в Ардино. Под ръководството на учителката Мюзейен Юсуфова има много участия в общински, областни и национални конкурси, където печели и редица призови места. Тя е класирана и на второ място в 9-тия Национален конкурс за детска рисунка " Вълшебния свят на Родопите " - Кърджали 2016.
Поредната награда е доказателство за таланта и с който прославя община Ардино.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/