A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Eмилия Владева връчи отличия „Неофит Рилски”Eмилия Владева връчи отличия „Неофит Рилски”На 28 Май 2010 г. на тържествен ритуал в Регионалния инспекторат по образованието – Кърджали, Емилия Владева – Началник на инспектората, връчи на учители от областта Почетното отличие „Неофит Рилски” на Министерството на образованието, младежта и науката /МОМН/.
Всяка година по случай 24 Май – Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура, МОМН награждава просветни дейци за дългогодишна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета.
Освен удостоените с отличието, на ритуала присъстваха директорите на съответните училища, експерти от Регионалния инспекторат по образованието и представители на регионалните медии.
Номинациите за наградата се правят от педагогическите съвети и се предлагат на министъра на образованието от Регионалните инпекторати по образованието.
От област Кърджали тази година са отличени петима просветни дейци. Това са Ани Башева от ОДК - Момчилград, Елена Робова от Ресурсен център - Кърджали, Наска Миткова от Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов” - Кърджали, Таня Аргирова от ГПЧЕ „Христо Ботев” - Кърджали и Селяхидин Карабашев – пом. директор на Професионална гимназия „Христо Смирненски” - Ардино.
Досега от Община Ардино с Почетното отличие „Неофит Рилски” са удостоени двама просветни дейци – това са Мехмед Гюлестанов и Дилявер Реджебов.

Снимки: Радка Петкова и Лазар Лазаров


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/