A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ: БЛАГОДАРЯ НА ЕКИПА ОТ СПЕШНА ПОМОЩ В АРДИНОГЕОРГИ КОСТАДИНОВ: БЛАГОДАРЯ НА ЕКИПА ОТ СПЕШНА ПОМОЩ В АРДИНОБлагодарствено писмо получи екипът на Спешна помощ в Ардино. В него 75-годишният Георги Ганчев Костадинов изказва признателността си към спешните медици във филиала за проявения професионализъм и хуманно отношение.
„Отправям сърдечна благодарност към екипа на Спешната медицинска помощ в Ардино с ръководител медицински фелдшер Красимир Палагачев. На 1 август в центъра на града ми прилоша, паднах на земята и си ударих главата. Комшията ми Нури Балъкчиев веднага е позвънил на Спешна помощ, откъдето реакцията им била мигновена. Д-р Емилия Персенска, мед.фелдшер Средногорска и шофьорът Бисер Янев бързо и адекватно реагираха, след което бях транспортиран с линейка в Спешното приемно отделение на МБАЛ „Атанас Дафовски” в Кърджали”, пише в писмото си Георги Костадинов. Той изказва благодарност за грижите, вниманието и уважителното отношение.
„Благодарение на бързата реакция на мед. фелдшер Палагачев, уменията и познанията на екипа, с който работи и усилията, които положиха за мен, днес се чувствам добре. Да бъдат живи и здрави и все така всеотдайни в тяхната благородна професия”, се казва още в писмото на Георги Костадинов.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/