A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Грейнаха празничните светлини на новогодишната елха в центъра на АрдиноГрейнаха празничните светлини на новогодишната елха в центъра на Ардино

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан запали празничните разноцветни светлини на новогодишната елха в центъра на Ардино. Тази година заради пандемията от коронавирус беше отменена традиционната празнична програма на децата.

Кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете на общината Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков и граждани отброиха секундите преди запалването на светлините.

Кметът инж. Изет Шабан пожела на всички ардинци много здраве и успехи. Всички присъстващи на събитието показаха отговорно поведение, бяха с предпазни маски и спазваха дистанция.

Тази година заради пандемията от коронавирус община Ардино отмени и традиционния коледно-новогодишен концерт по случай празниците. Отчетът на кмета инж. Изет Шабан за отиващата 2020 година ще бъде качен в писмен вид в сайта на общината, официалната фейсбук страница и в новия брой на общинското издание „Ардински глас“.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития