A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Гурбетчии поздравяват кмета Изет Шабан за това, че работи за благото и просперитета на всички жители на общинатаГурбетчии поздравяват кмета Изет Шабан за това, че работи за благото и просперитета на всички жители на общината

От свое име и от името на 15 семейства от Ардинския край, които работят в Холандия, 59-годишният гурбетчия Гюрсел Нуман, поздрави кмета на община Ардино инж. Изет Шабан за това, че през последните четири години градската среда се е променила коренно. „От 19 години съм на гурбет в холандския град Хага. От живата камера, която е монтирана в центъра на града, постоянно следим за промяната в централната част на града. Цял свят вижда, че Ардино стана много красив град и придоби европейски вид. Поздравяваме Ви, че работите със сърце и душа за благото и просперитета на всички жители на общината. Пожелаваме Ви здраве, късмет и още много професионални успехи“, заяви Гюрсел Нуман.

Кметът инж. Изет Шабан благодари на Гюрсел за приятната изненада.

„Този поздрав, това признание и уважение, който ми поднесохте, е безценно. Това е моята работа да работя за благото на хората и благоденствието и просперитета на общината. Давате ми още кураж! Благодаря Ви! Предайте на нашите братя и сестри от Холандия сърдечните ми поздрави“, заяви Изет Шабан.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/