A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

ХАНДБАЛИСТКИТЕ НА ПГ ‘ХР.СМИРНЕСНКИ” В АРДИНО - ТРЕТИ В ЗОНАЛНИЯ ЕТАПОтборът по хандбал на момичетата до 11-12 клас от Професионална Гимназия „Христо Смирненски” в Ардино се класира на трето място в Зоналния кръг на Ученическите игри, които се проведоха в Хасково. Съставът, воден от учителя по физическо възпитание и спорт в училището Азис Мурад след като се класира на първото място в общинския и областния кръг представи достойно Кърджалийска област в надпреварата.
„Заедно с по-големите каки, в състава бяха включени и по-неопитни деветокласнички, с цел придобиването на състезателен опит и избягване на стъписването, което неминуемо изпитват по-малките по време на отговорни спортни срещи”, сподели Азис Мурад.
Капитанът на тима Семра Ахмед от 11-ти клас заяви, че са доволни от тазгодишното си представяне. „Можехме и по-добри резултати да постигнем. Уверени сме, че през следващата година ще се амбицираме за по-предни класирания, тъй като смятаме, че участието в едно състезание дава ефекта на проведени десет тренировки”, каза капитанът на училищния отбор.
Ще припомним, че това е второ отличие за хандбалистките от ПГ ‘Хр.Смирнеснки” в последните няколко години. През 2005-а в същата възрастова група отборът стана първи в Зоналния кръг на Ученическите игри.


Гюнер ШЮКРИ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/