A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ В АРДИНСКО ПО ПРОЕКТ „И АЗ ИМАМ СЕМЕЙСТВО”ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ В АРДИНСКО ПО ПРОЕКТ „И АЗ ИМАМ СЕМЕЙСТВО”Екипът по приемна грижа към проект „ И аз имам семейство” в Ардино проведе информационни срещи с безработни и заинтересовани лица в селата Бял извор, Млечино и Горно Прахово, съобщи ръководителят Севдалина Райчева. Тя уточни, че целта на срещите е била да осигурят публичност и прозрачност на дейностите по проекта. Да разяснат приоритетните групи деца, нуждаещи се от приемна грижа, както и подкрепящите услуги, които ще получават приемните родители.
Екипът по приемна грижа в своето изпълнение на дейността си се срещна с отзивчивото отношение на представители на местното управление, съществуващи институции и отделни лица. Населението имаше възможност да получи подробна информация относно социалната услуга и отговори на вълнуващите ги въпроси. Екипа по приемна грижа в община Ардино продължава с набирането на кандидати за доброволни и професионални приемни родители, каза още Райчева.
Информация за услугата може да получите на адрес: гр. Ардино, ул. „Чинар” № 4 (в сградата на Защитеното жилище) GSM:0889 39 05 06, e-mail: priemi_me@abv.bg‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/