A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ОТ АРДИНО ВРЪЧИ НА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ПОДПИСКА ЗА СПЕШЕН РЕМОНТ НА ПЪТЯ ДО КЪРДЖАЛИИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ОТ АРДИНО ВРЪЧИ НА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ПОДПИСКА ЗА СПЕШЕН РЕМОНТ НА ПЪТЯ ДО КЪРДЖАЛИВ понеделник председателят на Инициативен комитет на граждани от Ардино Иван Юручев връчи на председателя на Народното Събрание Цвета Караянчева подписка за спешен ремонт на пътя до Кърджали, подкрепена от над 600 души. На срещата Иван Юручев сподели, че подкрепа за ремонт на пътя има не само от жителите на Ардино, но и тези от съседните общини Баните и Неделино. Ако не се предприемат мерки, следващите стъпки ще бъдат ежедневно блокиране на пътя”, предупреди Иван Юручев.
По думите му по републиканския път Ардино-Кърджали са зейнали огромни дупки и въпреки многото кърпежи се оказало, че ремонтите са извършени крайно некачествено.
Пътят е основна съобщителна връзка не само за населението на община Ардино, но и за общините Баните, Неделино, Мадан, Рудозем, Смолян, подчерта Юручев.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева прие подписката и пое ангажимент да запознае ръководителите на компетентните институции –Министерството на регионалното развитие и благоустройство и Агенция „Пътна инфраструктура” в максимално кратък срок да осигурят личното присъствие на министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков и председателя на АПИ инж. Дончо Атанасов за решаване на възникналия проблем.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/