A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Изет Шабан посрещна представители на побратимената община Картал за Дните на АрдиноИзет Шабан посрещна представители на побратимената община Картал за Дните на Ардино

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан се срещна и разговаря с представители от побратимената турска община Картал-Истанбул, водена от общинския съветник и председател на Сдружение „Балканлълар” (Балканци) Олджай Йозгюн. Делегацията от Турция бе в града под Белите брези по повод третото издание на Дните на Ардино - 2023. На срещата присъстваше и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

Кметът инж. Изет Шабан запозна гостите от южната ни съседка с историята на Ардино, туристическите, природни и културни забележителности, както и с плановете на ръководството на Общината за бъдещото развитие на града.

Олджай Йозгюн изрази задоволството си от дългогодишното сътрудничество на Картал с община Ардино и подчерта, че ще работят за задълбочаване на отношенията. Той предаде на ардинци сърдечните поздрави на кмета на община Картал Гьокхан Юксел.

В края на срещата двете страни си размениха подаръци.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/