A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КАМПАНИЯТА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДАНИЕЛ ОТ АРДИНО ПРОДЪЛЖАВАКАМПАНИЯТА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДАНИЕЛ ОТ АРДИНО ПРОДЪЛЖАВАВ СУ „Васил Левски” в Ардино продължава благотворителната кампания за събиране на дарения за лечението на 15-годишния техен съученик от 9-ти клас Даниел Сакалиев. Главни инициатори на акцията са представителите на Училищния ученически съвет.
От неговите членове разбрахме, че в разкритата дарителска банкова сметка на Даниел са внесени вече 3 160 лв.
„В инициативата се включиха много ученици. Обиколихме всеки клас с молба да помогнем на нашия съученик. Дарените суми бяха от сърце. Всички бяха много мотивирани и активни в събирането на средства и в рамките на една седмица успяхме да съберем над 3 000 лв”, споделиха десетокластничките Стиляна Хаджиева и Димитрина Атанасова, които са най-активните участници в кампанията. Те уточниха, че благотворителната акция продължава и приканват, всеки, който желае да се включи в нея.
Освен учениците, учителите и персонала на училището в инициативата
за лечението на 15-годишния Даниел Сакалиев се включиха още много милосърдни граждани от органи и организации на територията на общината.
До момента по дарителска сметка вече са постъпили над 140 000 лв. Родителите и близките на Даниел изказват искрените си благодарности към всички граждани, които са дали своята лепта за лечението на техния син. Надяват се, че необходимата сума ще може да се събере в най-скоро време.
Даниел Сакалиев се нуждае от трансплантация на костен мозък в Германия. Операцията ще струва 300 000 лева, а сумата е непосилна за семейството му.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/