A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КЛУБЪТ НА ПЕНСИОНЕРА В АРДИНО ПРОВЕДЕ ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО СЪБРАНИЕКЛУБЪТ НА ПЕНСИОНЕРА В АРДИНО ПРОВЕДЕ ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ Днес членовете на Клуба на пенсионера и хората с увреждания в Ардино се събраха, за да вземат участие в своето отчетно-изборно събрание.
По предложение на председателя на Пенсионерския клуб Назиф Садетин събранието започна с едноминутно мълчание в памет на създателя на Пенсионерски клуб в Ардино Георги Терзиев и бившия председател Хасансабри Ахмедов.
По първа точка от дневния ред обширен отчетен доклад за цялостната дейност на клуба за изминалия период изнесе неговият председател Назиф Садетин. Организирани са и са провеждани различни дейности с основна цел за обогатяване и разширяване на мирогледа на пенсионерите в духа на демокрацията, човечността, добронамереността, взаимопомощта. Всеки понеделник и петък медицински сестри мерят безплатно кръвното налягане на възрастните хора в Ардино. Инициативата е на клуба със съдействието на кмета на общината Ресми Мурад. На разположение на пенсионерите са вестници и списания, условия за игра на шах, табла и карти, безалкохолни напитки, чай и кафе на най-ниски цени.
В изказванията бе подчертано, че в клуба съществуват добри взаимоотношения между неговите членове.
От името на кмета на община Ардино Ресми Мурад бе поднесено приветствие към участниците в общото събрание. Бе прочетено и благодарствено писмо до
Кулминацията на събранието бе изборът на нов Клубен съвет. С пълно единодушие за председател бе избран Гюнер Мюмюн. Развълнуван, той благодари на пенсионерите за оказаното доверие. „За мен е огромна чест и отговорност да бъда председател на Клуба на пенсионера и хората с увреждания в Ардино. Ще работя с амбиция за обединяване и сплотяване на хората от третата възраст”, бяха първите думи на новия председател Гюнер Мюмюн.
В новия 5-членен управителен съвет влизат още Мюмюн Мехмедов, Фанка Карабова, Александър Юручев и Мария Сивкова.
В края на събитието, дълбоко и наситено с емоции бе прочетено благодарствено писмо от името на пенсионерите до досегашния председател на Клуба Назиф Садетин.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/