A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът инж. Изет Шабан инспектира ремонтните дейности по благоустрояването на централната градска част в АрдиноКметът инж. Изет Шабан инспектира ремонтните дейности по благоустрояването на централната градска част в Ардино

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан инспектира как вървят ремонтните дейности по благоустрояването на централната градска част в Ардино. Заедно с него беше и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

Продължава изпълнението на проекта на община Ардино за благоустрояване на централната градска част. Проектът предвижда реконструкция на съществуващото пространство пред Читалището за оформяне на площадно пространство, реконструкция на асфалтовата настилка пред Джамията и Пощата за оформяне на кръгово движение и паркинг при Пощата, както и реконструкция на съществуващият паркинг пред блок „Арда“.

Изпълнението на проекта се предвижда да се раздели на два етапа. Първият етап включва изграждане на площадно пространство, споделена улица, сух фонтан и комбинирана детска площадка, а втория етап предвижда изграждане на паркинг, крайречна алея с кът за почивка и фонтан.

Целта на инвестиционния проект е да се подобри качеството на градската среда и комфорта на обитаване чрез разширяване на рекреационния, екологичния и транспортния комфорт в тази зона и прилежащите й територии чрез устойчиво и балансирано ползване на ресурсите й на всички нива – социални, градоустройствени, ландшафтно-устройствени, екологични и финансово-икономични.

 

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/