A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът инж. Изет Шабан поздрави всички ардински медици за професионалния им празникКметът инж. Изет Шабан поздрави всички ардински медици за професионалния им празник

Поздравителни адреси до всички медици в община Ардино изпратиха днес

кметът инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям. Поводът бе Световния ден на здравето!

„На 7 април отбелязваме Световния ден на здравето,  Деня на здравния работник и на всички работещи в сферата на здравеопазването. Това е професионалният празник на всички лекари, зъболекари, сестри, акушерки, фармацевти и здравни работници, посветили живота си на каузата да опазват здравето на човека. Изразяваме нашата най-сърдечна благодарност и Ви поздравяваме по случай Деня на здравния работник. Приемете нашите искрени пожелания за здраве и успехи в трудната, но благородна и хуманна професия! Бъдете все така всеотдайни в денонощния си труд в името на най-важната ценност – човешкия живот!“, се казва в тях.

Поздравителни адреси по случай Световния ден на здравето получиха колективът на местната Многопрофилна болница за активно лечение, Центърът за спешна медицинска помощ – Кърджали, филиал Ардино, индивидуалните практики за първична и извън болнична медицинска помощ, денталните практики в града.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/