A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът инж. Изет Шабан уважи Коледно - Новогодишното тържество на Клуба на пенсионера в АрдиноКметът инж. Изет Шабан уважи Коледно - Новогодишното тържество на  Клуба на пенсионера в Ардино

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям уважиха традиционното Коледно-Новогодишно тържество на членовете на Пенсионерския клуб.

В обръщението си към присъстващите, кметът инж. Изет Шабан изрази своето голямо уважение към хората от третата възраст за техния опит и тяхната мъдрост. „Вие сте умни и мъдри хора и особено ценя вашето мнение. Винаги трябва да има надежда за идното време, идният ден и идната година. Никога надеждата не трябва да ни напусне. Нека да си я имаме и да я съхраним. Надявам се, че през идващата 2023 година макар и трудностите пак ще бъдем заедно, ще си помагаме и ще преодолеем тази криза. Бъдете живи и здрави, радвайте се на внуците, правнуците и децата си“, заяви инж. Изет Шабан. Той увери членовете на пенсионерския клуб, че ръководството на общината ще продължава да подкрепя инициативите им. Покани всички присъстващи на годишния си отчет, който ще се проведе на 23 декември (петък) от 17:00 часа в салона на читалище „Родопска искра“.

Председателят на Пенсионерския клуб Гюнер Мюмюн отбеляза, че благодарение на Община Ардино в клуба се създадени много добри условия. „Клубът се превърна в една незаменима част от живота на пенсионерите от общината. От свое име и от името на всички членове на клуба, той благодари на ръководството на общината в лицето на кмета инж. Изет Шабан за оказаната постоянна подкрепа и уважение към пенсионерите. Пожела им здраве и дълголетие.
 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/