A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът Изет Шабан пред пенсионерите: Вие сте наши учители по достойнство и честКметът Изет Шабан пред пенсионерите: Вие сте наши учители по достойнство и чест

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан уважи традиционното тържество на местния клуб на пенсионерите в навечерието на Международния ден на възрастните хора - 1 октомври. Заедно с него бяха председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът Наско Кичуков и председателят на общинската организация на ДПС Шахин Байрамов.

„Позволете ни от името на Общинското ръководство и лично от наше име да Ви поздравим по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. На този ден всички ние отдаваме почитта си към хората от третата възраст и техния принос към обществото. Уважението към възрастния човек е мерило за културата и мъдростта на едно общество. Вие сте наши учители по достойнство и чест. Вие сте тези, благодарение на които човещината, благородството и добротата намират своя израз в натовареното ни ежедневие. С дълбоко уважение се обръщаме към Вас – хората, които продължавате активно да участвате в обществения живот на община Ардино! Приемете нашата голяма благодарност и уважение към силния Ви дух, енергия  и желание за пълноценен живот. Уверяваме Ви, че Община Ардино и в бъдеще ще бъде съпричастна към Вашите проблеми, готова да Ви подкрепя и да очертава пътищата за разрешаването им. Бъдете живи и здрави и се радвайте на достойни и спокойни старини!“, се казва в поздравлението на кмета Изет Шабан към членуващите в пенсионерския клуб.

Председателят на пенсионерския клуб Гюнер Мюмюн изказа сърдечните си благодарности към ръководството на Община Ардино в лицето на кмета инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям за позитивното уважение и за всеки жест, който правят към хората от третата възраст.

Международният ден на възрастните хора е учреден с решение на общото събрание на ООН. Целта е да се повиши вниманието към проблемите на възрастните хора и да се отдаде почит към техния принос за обществото.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/