A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът Изет Шабан с поздравителен адрес по повод професионалния празник на пожарникаритеКметът Изет Шабан с поздравителен адрес по повод професионалния празник на пожарникарите

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до

комисар Калин Грудев, началник на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“ в град Ардино и всички пожарникари, по случай професионалния им празник - 14 септември.

 „От наше име и от името на жителите на Община Ардино изразяваме дълбокото си уважение и благодарност към вашата професия, вашето призвание, което всеки от Вас носи в сърцето си. Вие притежавате качества като смелост, храброст и хуманност, които доказвате всеки ден. Вие сте тези, които се изправят срещу заплахите, с единствената цел да помогнете на хора, изпаднали в беда, да спасите природа. Вие спасявате животи! Приемете нашите най-искрени пожелания за крепко здраве, силен дух и мотивация, които да Ви помагат в ежедневната Ви работа!

Честит празник!“, се казва в поздравителния адрес.

С Решение на Министерския съвет датата 14 септември е обявена за Професионален празник на служителите на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ през 1995 г.

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/