A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КМЕТЪТ НА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ЛЕКАРИТЕ И ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИКМЕТЪТ НА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ЛЕКАРИТЕ И ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИЗа поредна година кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес по случай Международния ден на здравето и здравния работник до колектива на местната болница, филиала на Центъра за спешна медицинска помощ, общопрактикуващите лекари за доболнична медицинска помощ, индивидуалните практики за първична и извънболнична медицинска помощ, денталните практики, завеждащ здравните кабинети в общинските училища и детски градини и до фармацевтите.
„На 7 април отбелязваме Световния ден на здравето и Деня на здравния работник. За разлика от предходни години обстановката в страната и в света е коренно различна, защото празничната обстановка е заменена с каузата да се борим с пандемията Коронавирус - COVID-19. Мотото на Световния ден на здравето през 2020 година е „Остани вкъщи“,„Спаси живот“. Вашата мисия днес е на първа линия, за да спасите човешки живот, да помагате на хората при болки и страдания. Изразяваме нашата благодарност към всички Вас, които сте призвани да се грижите за най-ценното богатство - здравето на човека. Пожелаваме Ви здраве, благополучие и много лични и професионални успехи!“, се казва в поздравителния адрес.

Текст за снимка: За МБАЛ „Ардино“ поздравителният адрес получи управителят на лечебното заведение - д-р Гюнер Осман.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/