A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Кметът на Ардино инж. Изет Шабан поздрави пенсионерите за Международния ден на възрастните хора



Кметът на Ардино инж. Изет Шабан поздрави пенсионерите за Международния ден на възрастните хора

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям засвидетелстваха своето уважение и преклонение към членовете на градския Пенсионерски клуб. Поводът бе отбелязването на 1-ви октомври – Международният ден на възрастните хора. Събитието се проведе в местния клуб при спазване на противоепидемичните мерки.

Кметът инж. Изет Шабан поздрави всички възрастни хора с празника и им пожела крепко здраве, жизненост и дълголетие.  Той ги увери, че и за напред ръководството на общината ще продължава да оказва подкрепа и внимание към хората от третата възраст, за да се чувстват пълноценни жители на общината. 

От свое име и от името на председателя на местния парламент, кметът инж. Изет Шабан връчи на ръководството на Клуба поздравителен адрес. В него двамата ръководители посочват, че уважението към възрастният човек е мерило за културата и мъдростта на едно общество. Дариха още на Клуба на пенсионера уникална дървена къщурка, която е ръчно изработена по проект „Подкрепа за социално включване на лица от уязвими групи в Община Ардино чрез социално предприемачество“.

От името на ръководството и членовете на Клуба Мюмюн Коджаман изказа сърдечните си благодарности към ръководството на общината за това, че винаги се отнасят към тях с уважение.

По повод празника, Клубът на пенсионера получи и рисунка от членовете на БМЧК към СУ „Васил Левски“ – Ардино.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития