A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Ардино инж. Изет Шабан връчи поздравителен адрес на Ясим Юмеров по случай 90-годишния му юбилейКметът на Ардино инж. Изет Шабан връчи поздравителен адрес на Ясим Юмеров по случай 90-годишния му юбилей

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям поздравиха Ясим Юмеров по случай 90-годишния му юбилей. Двамата ръководители го посетиха в дома му, като поднесоха сърдечните си пожелания за здраве, дълголетие и спокойни старини. По случай кръглата годишнина инж. Изет Шабан и Сезгин Байрям връчиха на юбиляра поздравителен адрес.

„Желаем Ви, преди всичко, крепко здраве, щастие и семейно благополучие. Дано Вашата формула на дълголетието да Ви крепи още дълги години и да радвате близките си с присъствието си, защото любовта и обичта са тези ценности, които са истинското мерило за човешкия живот“, се казва в него.

Бай Ясим е роден на 16 януари 1931 г. в село Горно Прахово. В селото е израснал, там се е задомил. Със съпругата му Емине Мехмед от село Третак, починала преди две години, били сплотено семейство и отгледали с голяма всеотдайност шест деца - четирима синове и две дъщери. През целия си живот е работил като строителен работник. От началото на 70-те години на миналия век живее в град Ардино. Дългогодишен член на Клуба на пенсионера. За него местните жители и приятелите му говорят с уважение. „Изключително скромен човек с голямо сърце“. Радва се на 10 внуци и 3 правнуци.

Бай Ясим сподели, че тайната на дълголетието се крие в добротата, трудолюбието, обичта, уважението и умереното хранене. Същите ценности е предал и на семейството си.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/