A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Ардино Изет Шабан поздрави хаджи Бекир Халил по повод 89-ият му рожден денКметът на Ардино Изет Шабан поздрави хаджи Бекир Халил по повод 89-ият му рожден ден

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави уважаваният от всички ардинци духовно лице и дългогодишен член на Пенсионерския клуб хаджи Бекир Халил по повод 89-ият му рожден ден. Кметът инж. Изет Шабан посети рожденика в дома му, където му връчи поздравителен адрес и символичен подарък. Поднесе искрени пожелания за здраве и семейно благополучие. Пожела на рожденика още дълги години да радва, както своите деца, внуци и правнуци, така и всички ардинци със своята жизненост и сила на духа си. Заедно с кмета бе и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

За Бекир Ходжа, както го наричат всички в Ардино, празничният ден бе много вълнуващ и той изрази своята сърдечна благодарност от присъствието на кмета и председателя на Общинския съвет. „Поздравявам Ви! Радвам се, че имаме един общински кмет, който със сърце и душа работи за хората“, заяви Бекир Ходжа. Празникът продължи в приятна семейна атмосфера.

Хаджи Бекир Халил е роден на 12 юли 1934 г. в село Горно Прахово. Ученическите му години преминават в родното му село. На 19 години се жени за Мюмине Мюмюн от близкото село Китница, с нея вече имат 70 години семеен живот, раждат им се осем деца - две дъщери и шестима синове. Имат 16 внуци и 8 правнуци. За него семейството е ценност и учи на ценност. Целият му трудов живот е преминал по строителните обекти в района и страната. През 1971 г. построява къща в Ардино и до ден днешен живее тук. Бил е имамин в градската джамия, както и в Бял извор, Ленище, Чубрика и Брезен. През 1991 година се сбъдва и голямата му мечта - отива на хаджилък (поклонение) в светите места Мека и Медина.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/