A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Ардино направи оглед на ремонта на общинския пазарКметът на Ардино направи оглед на ремонта на общинския пазар

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан направи оглед на ремонтните дейности за цялостна реконструкция на Общински пазар в Ардино. Заедно с него бе и заместникът му Неджми Мюмюнходжов.

Архитектурната разработка на проекта предвижда премахване на съществуващите дървени навеси, дървени покриви на монолитните сгради, както и преустройство и саниране на съществуващите постройки. Обновеното тържище ще бъде с нови магазини, вертикална планировка, метална конструкция със сандвич панели.

„Това е дългоочакван проект от всички жители на Ардино. Целта е съществуващият пазар, който е изграден преди 20 години, да бъде функционален през всички сезони и по всяко време на годината. За гражданите ще се предоставят различни видове услуги, свързани с местното производство“, заяви инж. Изет Шабан.

Очаква се в началото на месец август модернизацията на Общинския пазар да приключи и да бъде открит на 7 август в рамките  на „Дните на Ардино 2023“.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/