A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Ардино огледа три обекта, които ще се откриват в „Дните на Ардино“ 2023Кметът на Ардино огледа три обекта, които ще се откриват в „Дните на Ардино“ 2023

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан направи оглед на три обекта, които ще се открият официално в рамките на третото издание на „Дните на Ардино“ 2023. Той инспектира ремонтните дейности за цялостна реконструкция на Общински пазар в Ардино. Очаква се модернизацията на Общинския пазар да приключи изцяло и да бъде открит на 7 август (понеделник). Изет Шабан огледа и уникалният Музей на тютюна, който ще бъде единственият в България. Официалното му откриване ще бъде на 11 август (петък). По-късно огледа и новата експозиция в Старата барутчийница, която ще бъде открита на 12 август (събота).

Третото издание на празника „Дните на Ардино“ 2023, които ще се проведат под патронажа на кмета инж. Изет Шабан, започват официално на 7 август (понеделник) и ще продължат до 13 август (неделя). Празничната програма е наситена с изключително разнообразни културни, образователни, спортни и кулинарни събития. За поредна година ще се проведе Фестивалът на чистите храни от Родопите, който ще представи продукти на местни и регионални производители на млечни изделия, мед, билки и др. В тазгодишното издание на „Дните на Ардино“ концерти ще изнесат популярните поп-фолк изпълнителки Глория и Десислава. Те ще забавляват публиката в Ардино на 11 и 12 август (петък и събота).


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/