A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Ардино получи благодарствено писмо от Асоциация за инсулт и афазияКметът на Ардино получи благодарствено писмо от Асоциация за инсулт и афазия

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан получи благодарствено писмо от председателя на УС на Асоциацията за инсулт и афазѝя инж. Дорина Добрева относно Националната кампания „Живот след инсулт“ по повод 9-ти май – Европейски ден на информираност за инсулта.

„От името на пострадалите от инсулт в страната, техните семейства и близки, от името на екипа на Асоциацията за инсулт и афазѝя и лично от мое име Ви изказваме нашата благодарност за съдействието на община Ардино при реализирането на Националната ни кампания „Живот след инсулт“ по повод 9-ти май – европейския ден на информираност за инсулта! Признателни сме Ви за това, че спомогнахте да се разпространи познанието за симптомите на инсулта и как да се реагира правилно при тяхното установяване. С това пряко работихме за намаляване на тежките последствия от инсулта в страната. Същевременно, оценяваме високо оказаното от Вас съдействие за поставянето в дневния ред на нашето общество на темата за необходимостта от продължителна подкрепа за онези, които живеят своя живот след инсулт и техните близки.

Вашата подкрепа повиши осведомеността за общинските и социални услуги, предоставяни от Вашата община на местната общност със специални потребности, в частност на преживелите инсулт и техните близки. Щастливи сме, че каузата на нашата Асоциация – да се преборим с последствията от инсулта има още един защитник - община Ардино, а във Ваше лице, устойчива и солидна подкрепа! Надяваме се, че общите ни усилия ще намерят своето развитие в ползотворни, отговорни и значими бъдещи съвместни действия, за да спомогнем животът след инсулт да бъде пълноценен, съзидателен, полезен за човека и обществото. Защото това е спасен живот, който заслужава да се живее пълноценно!“, се казва в писмото. 

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/