A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Ардино посрещна гости от побратимената община Нилюфер и Сдружението на „Ардинци“ в БурсаКметът на Ардино посрещна гости от побратимената община Нилюфер и Сдружението на „Ардинци“ в Бурса

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан проведе среща с общинските съветници от побратимената община Нилюфер - Бурса Мустафа Шенюрт и Сабит Йозлем, както и представители на Сдружението на „Ардинци“ в Бурса, начело с председателя му Юксел Юртсевер. Заедно с тях бяха още бизнесменът и бивш председател на Ардинското сдружението Айдън Йълмаз, председателят на фирма „Нил-Бел“ към община Нилюфер Наджи Кале, бизнесменът Ейваз Йълмаз. Посещението на гостите от Бурса бе по повод третото издание на Дните на Ардино - 2023.

Кметът инж. Изет Шабан запозна гостите с плановете на ръководството на Общината за бъдещото развитие на града. „За нас е чест и удоволствие да Ви посрещнем. Нашите взаимоотношения се крепят на единството, заедността и сплотеността“, заяви инж. Изет Шабан.

Общинският съветник от Нилюфер Мустафа Шентюрк благодари за топлия прием и изрази задоволството си от срещата. Той предаде на ардинци топлите поздрави на кмета на община Нилюфер Тургай Ердем.

На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов. В края на срещите бяха разменени подаръци.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/