A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КМЕТЪТ НА АРДИНО ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕНКМЕТЪТ НА АРДИНО ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН  Днес кметът на община Ардино Ресми Мурад празнува рожден ден. Многобройните му приятели и познати започнаха да го поздравяват още сутринта по пътя към Общинската администрация. Ресми Мурад получи много цветя и подаръци, придружени с хубави пожелания.
Преди редовната месечна кметска среща специална изненада за рожденика бяха подготвили малчуганите от подготвителната група на ОДЗ „Слънце”, които освен букетите които му поднесоха, го поздравиха с песни. От своя страна Ресми Мурад благодари на децата за приятната изненада и ги почерпи с торта.
От името на общинската администрация секретарят инж. Кемал Алиев поднесе скромен подарък на рожденика. Той изрази убеждението, че Ресми Мурад и занапред ще залага на своята отзивчивост и трудолюбие в работата си като кмет и му пожела здраве и успехи.
Два мандата са ви достатъчни. Пожелаваме Ви вече да бъдете народен представител, заяви шеговито инж. Алиев.
От името на кметовете на населените места, Зехни Емин поздрави кмета Ресми Мурад по повод рождения му ден. Поднесе подарък, букет и отправи сърдечни благопожелания.
Ресми Мурад благодари на всички за отправените поздравления и пожелания.
На 42 години съм, ентусиазмът ми все още е на 22, но когато трябва да взимам решения мисля като 62 годишен. Имам желанието да работя още дълги години с вас, но времето ще покаже какво е отредила съдбата, каза Ресми Мурад.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/