A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Къркларели Мехмет Сиам Кесимоглу дари маски и защитни облекла на болницата в АрдиноКметът на Къркларели Мехмет Сиам Кесимоглу дари маски и защитни облекла на болницата в Ардино

Кметът на побратимената турска община Къркларели (Лозенград) Мехмет Сиам Кесимоглу дари предпазни маски и защитни облекла за многократна употреба на лекарите в болницата в Ардино в борбата за коронавируса.

Дарението предостави на управителя на лечебното заведение д-р Гюнер Осман лично зам.-кметът на община Къркларели Мехмед Гидер в присъствието на кмета на общината инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям. Тук бяха още областният председател на ДПС в Кърджали Ресми Мурад, лидерът на общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов и Варол Шен, гл.специалист „Връзки с обществеността“ към община Къркларели.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и ръководството на МБАЛ – Ардино изказват искрени благодарности към кмета на община Къркларели Мехмет Сиам Кесимоглу за направеното дарение.

Зам.-кметът на община Къркларели Мехмед Гидер уточни, че са дарили над 5 000 маски за всички болници от територията на областта.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/