A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан честити 90-годишния юбилей на Шинаси КасабовКметът на община Ардино инж. Изет Шабан честити 90-годишния юбилей на Шинаси Касабов

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поднесе своите най-сърдечни поздравления и искрени благопожелания на Шинаси Касабов по случай неговия 90-годишен юбилей.

По случай кръглата годишнина от свое име и от името на председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям той връчи на юбиляря поздравителен адрес.
„За ръководството на община Ардино е голяма чест и удоволствие възможността да Ви поздравим най-сърдечно по случай навършването на 90 години. Вие сте човек с впечатляваща биография, наследник на бивш кмет на Общината отпреди близо 100 години. Баща Ви Расим Мехмедов Касабов е буден местен човек, виден търговец на тютюни, активен общественик, кмет на тогавашно Егридере през 1923-1924 година.

Роден на 15.12.1930 г. в село Дядовци, през 1946 г. Вие завършвате прогимназия в училището, чийто дългогодишен директор е забележителният просветен деец на Ардино през първата половина на 20-ти век Хасан Сабри Ефенди. Целия Ви трудов стаж преминава като ръководител на Дърводелския цех в Ардино. За добрата си работа сте награждаван многократно. Любознателността си доказвате със завършване на средно образование във Вечерната гимназия на града на близо 45-годишна възраст.

С вашата съпруга сте отгледали трима синове, заели своето достойно място в обществото, изявени професионалисти в своите области, създали свои семейства и дарили Ви с четирима внуци и една правнучка.

Вашата жизненост, излъчваната от Вас положителна енергия, Вашата изрядност като гражданин са пример за поколенията. Ние В пожелаваме още дълги години живот в добро здраве, с оптимизъм и увереност в себе си, с вниманието и обичта на децата и внуците Ви!” - се казва в поздравителния адрес на двамата ръководители.
Изключително развълнуван, Шинаси Касабов не можа да скрие радостта
и задоволството си от жеста и любезния прием. Той благодари сърдечно на ръководството на общината за оказаното му внимание. „Впечатлен съм! Радвам се, че ръководството на общината не забравя възрастните хора. Благодаря Ви!”, сподели Касабов.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/