A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан поздрави Исмаил Ахмедов по случай 85-годишнината муКметът на Община Ардино инж. Изет Шабан поздрави Исмаил Ахмедов по случай 85-годишнината му

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави Исмаил Ахмедов по случай 85-годишнината му. Заедно със заместника си Неджми Мюмюнходжов посетиха рожденика в дома му, като поднесоха сърдечните си пожелания за здраве, дълголетие и спокойни старини.

От свое име и от името на председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям, той връчи поздравителен адрес на юбиляра.

„По случай навършването на 85-години, ние, Ръководството на Община Ардино, имаме голямото удоволствие и чест да Ви поздравим от все сърце!

Вече цели 30-години сте в състава на Мюсюлманското настоятелство. Изпълнихте и едно от най-важните задължения за мюсюлманина – поклонението Хадж в Мека.Нека да е прието от Всевишния!

Пожелаваме Ви още дълги години добро здраве, енергия и оптимизъм, със заслуженото уважение на обществеността! И да се радвате на вниманието  и обичта на деца и внуци, на близки и приятели!“се казва в него.

Исмаил Ахмедов е роден на 7 февруари 1936 г. в село Дойранци, бивша община Русалско на бившата Ардинска околия.  Образованието му започва още в семейното огнище във вещите ръце на Дядо му Хафъз Мюмюн Ефенди, завършил духовно училище в Одрин. Учителска правоспособност придобива в Пловдивския Държавен техникум по физическа култура и спорт „В.Левски“. Първото му назначение е в село Брезен.

След военна служба в София през 1960 г. е назначен като учител по физическа култура в СПУ „Георги Димитров“ (сегашното СУ „В.Левски“) в Ардино. Две години след това преминава в Климатична гимназия „Хр.Смирненски“ в Ардино и тук преминава почти целия му трудов стаж като педагог.

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/