A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД ДАРИ С ЕКИПИ ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕКМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД ДАРИ С ЕКИПИ ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕКметът Ресми Мурад дари комплект нови екипи за волейболистките от Ардино. Екипите са изработени по специални мерки за всяка отделна състезателка, стана ясно по време на тържественото им връчване. За седма поредна година волейболните отбори на СОУ „В. Левски” от Ардино - момичета 8-10 и 11-12 клас станаха областни първенци в Ученическите игри по волейбол, побеждавайки безапелационно всички останали отбори. Момичетата до десети клас победиха на финала отбора на Кирково с 3:0, а по-големите надделяха със същия резултат над ГПЧЕ „Христо Ботев”. Така двата ардински отбора, водени от опитния треньор Месут Хайрулов ще играят на зоналния турнир.
Знам, че това не е нито първият, нито ще е последният ви екип, но вие го заслужихте с успехите, които постигате. Вие представяте достойно Ардино на спортното поле и се надявам искрено, че ще направите това и на предстоящите през следващия месец спортни празници в побратимената община Нилюфер, каза кметът на общината Ресми Мурад.
Тази година амбициите на ардинските момичета са да спечелят отново медали на Републиканските финали. „Досега имаме сребърни и бронзови, сега е ред на златните медали”, смята още треньорът Месут Хайрулов..


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/