A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД С ОТЧЕТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕКМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД С ОТЧЕТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕПубличен отчет за дейността на управляваната от него общинска администрация направи кметът на община Ардино Ресми Мурад. Събитието се проведе при голям интерес в петък в салона на читалище „Родопска искра”. Присъстваха много граждани, представители на бизнеса, неправителствени организации, общински съветници, кметове на населени места. С мултимедийна презентация бе показана какви са приоритетите, какво е направено, какви проекти и в какъв етап от реализация са и какво предстои да се случи в общината в идващата 2019 година.
„Спазвайки даденото обещание още в началото на първия ми мандат като кмет на община Ардино за пореден път заставам пред Вас, за да отчета това, което аз и моят екип успяхме да реализираме през изтичащата 2018 година, да чуя вашите предложения, оценки, забележки и мнения“, заяви в препълнения салон на читалището Ресми Мурад. Той подчерта, че през текущата година на територията на Общината са реализирани много проекти от местно значение. „Особено внимание привличат инфраструктурните проекти, с реализацията на които се обнови и подобри не само облика на град Ардино, но и на селата разположени на територията на общината. С всички извършени строителни дейности през годината община Ардино все повече започва да придобива европейски вид“, заяви в отчета си Ресми Мурад. Той изказа благодарност за доброто взаимодействие с общинския съвет.
„Искам да изкажа моята благодарност и към всички Вас затова, че ми вярвате и ме подкрепяте в усилията ми да управлявам честно, прозрачно и почтено община Ардино. ”, заяви в края на своя отчет Мурад. Той отправи благопожелания към всички във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/