A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД УВАЖИ 90-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ДЪЛГОГОДИШНАТА ОБЩИНСКА СЛУЖИТЕЛКА ТОНКА МИТРУШЕВАКМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД УВАЖИ 90-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ДЪЛГОГОДИШНАТА ОБЩИНСКА СЛУЖИТЕЛКА ТОНКА МИТРУШЕВАКметът на община Ардино Ресми Мурад поднесе своите най-сърдечни поздравления и искрени благопожелания на бившата дългогодишна служителка на общината от втората половина на 20-ти век Тонка Митрушева по случай нейния 90-годишен юбилей. Той я посети в дома й и поднесе искрените си пожелания за крепко здраве, дълголетие и спокойни старини. Да честитят празника дойдоха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и секретарят на общината инж. Кемал Алиев. Гостите бяха посрещнати от юбилярката и синът й
По случай кръглата годишнина Ресми Мурад и Сезгин Байрям връчиха на юбилярката поздравителен адрес и пластика на символа на общината – Дяволският мост.
„Вашето име заема достойно място сред десетките служители на Община Ардино през втората половина на 20-ти век. В системата на Общинска администрация Вие изминахте целия си трудов път. Вашите колеги и ръководителите на Общината от онези години Ви помнят като изключително добросъвестен служител на всеки административен пост, който сте заемала. Вашата дисциплинираност, старателност и всеотдайност в работата са били за пример на останалите служители. Скромността Ви, уважителното Ви отношение към колеги и граждани са оставили дълбока диря в съзнанието на хората”, се казва в поздравителния адрес на двамата ръководители.
Изключително развълнувана , Тонка Митрушева благодари сърдечно на ръководството на общината за оказаното й внимание. „Трогната съм. Не съм очаквала подобно отношение. Радвам се, че ръководството на общината не забравя възрастните хора. Благодаря Ви от сърце!”, сподели Мутрушева. Тя уточни, че тайната на дълголетието се крие в здравото семейство и отдаденост към работата.
Тонка Митрушева е родена на 10 януари 1929 година в село Петково, Ардинска околия. Завършила е средно стопанско училище в родното си село. На 18 години се омъжва. Със съпруга си Велко Митрушев – участник в Отечествената война и един от дългогодишните бивши ръководители на Община Ардино, починал преди години, са били сплотено семейство и са отглеждали с голяма любов и всеотдайност своите наследници. Има двама синове, 4 внуци и 6 правнуци.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/